Emerald Activities Forums

Feedback => Bug Reports => Topic started by: Annakova on February 22, 2012, 07:56:15 PM

Title: Not-loading Image
Post by: Annakova on February 22, 2012, 07:56:15 PM
So I was looking upon my gallery, and I found this not-loading image.
(http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2012/053/8/d/for_ea_by_elysafyre-d4qnu1l.png)
The story was my internet was so poo'd on that it took a while and I save duplicates but one wouldn't load.

So is there any way to fix this?
Title: Re: Not-loading Image
Post by: Emerald on February 22, 2012, 11:28:18 PM
There are quite a few of those in people's galleries... basically the image corrupts during the save for some reason and then doesn't create a thumbnail... since there is no thumbnail it can not even be opened to be deleted. We haven't figured out how to stop it from happening, but maybe I can get Boo to make a script that will make it so that you can delete them or something... I will chat with him about it ;)
Title: Re: Not-loading Image
Post by: Annakova on February 22, 2012, 11:34:32 PM
OK thank you! I hope I can delete it soon, because it is causing some space for images to be gone... :C
Title: Re: Not-loading Image
Post by: Emerald on February 23, 2012, 08:34:17 AM
He thinks it might be possible to make the script I asked for, so we just have to wait until he has enough time to give it a shot. If I haven't responded to this again within the next week or so, then remind me and I will ask again ;)
Title: Re: Not-loading Image
Post by: Annakova on February 23, 2012, 10:02:40 AM
Okey. ;)