Author Topic: Gallery bug!  (Read 635 times)

Offline Dream

  • Posts: 2,156
    • View Profile

Ugh,i went to go view Neons gallery and when i viewed it half the image was grey and the other half was the actual image,pleas help.

EDIT:

http://www.emeraldactivities.com/gallery.php?image_id=156979 Its just that picture thats half grey,every other gallery works,and also every other picture of Neons pictures are fine but that one,
« Last Edit: January 25, 2012, 06:42:18 PM by Dream »
Cowboy Goofin'

Offline Emerald

  • Administrator
  • Posts: 5,910
    • View Profile
    • HeatherLeeHarvey.com

Can you double check that image id? When I checked that pic, it loaded fine for me..

We do occasionally have images that save half grey. But we try not to approve them so that they don't muck up the gallery ;)
"Imagination is the one weapon in the war against reality." -Jules de Gaultier

Offline Dream

  • Posts: 2,156
    • View Profile

Okey,i will,although i also kida think it was because of my lagging comp :p time to go clear my browser catche XD
Cowboy Goofin'

Offline Emerald

  • Administrator
  • Posts: 5,910
    • View Profile
    • HeatherLeeHarvey.com

K, just let me know if you have more trouble ;)
"Imagination is the one weapon in the war against reality." -Jules de Gaultier

Offline Dream

  • Posts: 2,156
    • View Profile

well its still half grey,and my cache is all cleaned...hm
Cowboy Goofin'

Offline Emerald

  • Administrator
  • Posts: 5,910
    • View Profile
    • HeatherLeeHarvey.com

hmmm... could you try giving me the link again? Maybe it went to the wrong image or something?
"Imagination is the one weapon in the war against reality." -Jules de Gaultier